Alleen ophalen
Uniek deurenset

Uniek deurenset

Uniek deurenset in kozijn, echt een pareltje voor in het interieur Afmetingen 153 cm hoog en 88.5 cm breed Let op! Afhaalprijs infomeer naar eventuele bezorgmogelijkheden en kosten.

Stenen kruik L

Stenen kruik L

Prachtige stenen kruik, In een mooie grijs/zand kleur. Afmetingen 60 cm hoog en 46 cm doorsnede Let op! dit is de afhaalprijs. infomeer naar eventuele bezorgmogelijkheden en prijs.  

Oud houten himalayabox A086

Oud houten himalayabox A086

Prachtige houten himalayabox/kist. Erg leuk om naast de bank neer te zetten als bijzettafeltje, ook handig om te gebruiken om bijvoorbeeld de tijdschriften in op te bergen. Afmetingen 64 cm breed 26 cm diep en 45.5 cm hoog Let op! dit is de afhaalprijs. infomeer naar...

Oud houten himalayabox A085

Oud houten himalayabox A085

Prachtige houten himalayabox/kist. Erg leuk om naast de bank neer te zetten als bijzettafeltje, ook handig om te gebruiken om bijvoorbeeld de tijdschriften in op te bergen. Afmetingen 75 cm breed 30 cm diep en 50 cm hoog Let op! dit is de afhaalprijs. infomeer naar...

Oud chinees houten tafeltje

Oud chinees houten tafeltje

Prachtig vierkant tafeltje, wat ook goed als bijzettafeltje is te gebruiken met een mooie kruik er op. Afmetingen 65x62 cm en 55 cm hoog Let op! Afhaalprijs, informeer naar eventuele bezorgkosten en prijs.

Oud chinees houten tafeltje

Oud chinees houten tafeltje

Prachtig tafeltje, wat ook goed als bijzettafeltje is te gebruiken met een mooie kruik er op. Afmetingen 50x50 cm en 52 cm hoog Let op! Afhaalprijs, informeer naar eventuele bezorgkosten en prijs.

Antieke wandtafel

Antieke wandtafel

Prachtig bureau/sidetable  een oud uniek stuk. in een mooi vergrijsde bruine kleur. in de tafel zitten 3 lades. Afmetingen 102 cm breed 62 cm diep en 87 cm hoog Let op! Afhaalprijs informeer naar eventuele bezorgmogelijkheden en prijs.

Spiegel Aura Peeperkorn

Spiegel Aura Peeperkorn

Prachtige spiegel van Aura Peeperkorn met een bruine finish. Afmetingen 70 cm breed en 102 cm hoog Let op! Afhaalprijs. informeer naar eventuele bezorgmogelijkheden en prijs.  

Stenen kruik

Stenen kruik

Prachtige grijze kruik. Afmetingen 43 cm hoog en doorsnede 29 cm Let op! Afhaalprijs kruik is te kwetsbaar om op de post te doen.

Stoer dressoir oud zwart

Stoer dressoir oud zwart

Prachtig kastje, in een mooie donkere kleur met prachtige sleetse effecten, Het kastje heeft 2 deurtjes met daarachter 2 boorden. En onder op zitten 3 lades. Afmetingen 86 cm hoog 49 cm diep en 120 breed Let op, Afhaalprijs. informeer naar eventuele...